RSS
Prima Pagina
Contact
Harta
 
 
Prima / Publicaţii / Toate publicaţiile / Mikhail Gorbachev: Decadenta Socialismului si Renesansul Europei de Rasarit (notitele unui "insider")
Mikhail Gorbachev: Decadenta Socialismului si Renesansul Europei de Rasarit (notitele unui "insider")
10.10.2003, 00:00 Ceslav Ciobanu
Text:
Tipar

Institutul de Politici Publice propune cititorului lucrarea "Mikhail Gorbachev: Decadenta Socialismului si Renesansul Europei de Rasarit (Notitele unui "insider")", scrisa de cunoscuta personalitate politica a tranzitiei din Republica Moldova dl Ambasador, Dr. Ceslav Ciobanu. Pentru o perioada scurta de timp (ian. 1987 - aug. 1991), dar foarte importanta pentru istoria contemporana dl Ciobanu a fost consilier al Presedintelui URSS dl Mihail Gorbacev in problemele Europei Centrale si de Est, contribuind la elaborarea si promovarea politicilor de glasnosti si perestroika, politici care au demolat regimul totalitar sovietic si au lansat procesele de democratizare cel putin pe o parte din spatiul controlat de URSS.
Astazi dl Dr Ciobanu activeaza in calitate de cercetator superior la prestigiosul William R. Nelson Institute for Public Affairs, James Madison University, SUA.
Lucrarea este publicata in redactia autorului si prezinta viziunea lui asupra evenimentelor.

Ceslav Ciobanu. Mikhail Gorbachev: Decadenta Socialismului si Renesansul Europei de Rasarit (Notitele unui "insider") (.pdf)

 
Plaseaza articolul in:
google Delicious Digg Yahoo Twitter Netvibes linkedin
 
Prima / Publicaţii / Toate publicaţiile / Mikhail Gorbachev: Decadenta Socialismului si Renesansul Europei de Rasarit (notitele unui "insider")
 
Sus
Actualizat: 28.02.2018   //  Vizitatori: 1467981
Institutul de Politici Publice Prima ipp@ipp.md Contact Harta
Publicaţii   /   Anunţuri   /   Evenimente   /   Referinţe utile
Tel. (+373 22) 27 67 85, 27 67 86 / Fax. (+373 22) 27 67 86
Creat de Trimaran