RSS
Prima Pagina
Contact
Harta
 
 
Prima / Evenimente / Reorganizarea ConsiliuluiSuprem de Securitate. Necesităţi şi opţiuni
Reorganizarea ConsiliuluiSuprem de Securitate. Necesităţi şi opţiuni
17.02.2012, 13:56
Text:
Tipar

  


Pe data de 16 februarie 2012 Institutul de Politici Publice a desfăşurat atelierul de lucru cu tema „Reorganizarea Consiliului Suprem de Securitate. Necesităţi şi opţiuni”.

La atelier au participat membrii Comisiei Securitate Naţională, Apărare şi Ordine Publică, reprezentanţi ai Comisiei Juridice din cadrul Parlamentului Republicii Moldova, aparatului Consiliului Suprem de Securitate, ministerelor şi departamentelor din sectorul de securitate, organizaţiilor neguvernamentale şi experţi independenţi.

Scopul atelierului de lucru a fost de a examina provocările majore şi opţiunile ce ţin de implementarea obiectivului de reorganizare a Consiliului Suprem de Securitate definit de Strategia Securităţii Naţionale.

În cadrul evenimentului a fost prezentat studiul Oportunităţi, necesităţi şi opţiuni pentru reorganizarea Consiliului Suprem de Securitate”. 

În urma discuţiilor au fost formulate recomandări la adresa Preşedintelui Republicii Moldova, Consiliului Suprem de Securitate şi Comisiei Securitate Naţională, Apărare şi Ordine Publică din cadrul Parlamentului Republicii Moldova.

 

 
Plaseaza articolul in:
google Delicious Digg Yahoo Twitter Netvibes linkedin
 
Prima / Evenimente / Reorganizarea ConsiliuluiSuprem de Securitate. Necesităţi şi opţiuni
 
Sus
Actualizat: 28.02.2018   //  Vizitatori: 1381005
Institutul de Politici Publice Prima ipp@ipp.md Contact Harta
Publicaţii   /   Anunţuri   /   Evenimente   /   Referinţe utile
Tel. (+373 22) 27 67 85, 27 67 86 / Fax. (+373 22) 27 67 86
Creat de Trimaran